ståle sørensen

Er du også liberal?

Monday, June 20, 2011

Tuppen og Lillemor


Høyre og AP går i tottene på hverandre. Det er Masud mot Tore O. Hvem blir den beste ordføreren? Tore O. klipper snorer , spiser kake og lar ikke en mediasjanse gå fra seg. Masud besøker eldrehjem, deler ut roser og snakker engasjert om alt som er galt med Tore O. og Høyre. Han på sin side parerer med samme mynt.
Valgkampen er igang og ting begynner å minne mer om personstrid enn politikk.
For hvor ble det av politikken? Sannheten er at det er en hellig allianse mellom AP og Høyre i en rekke viktige politiske saker i Drammen. De to ”erkefiendene” er rørende enige om å jobbe mot og trenere en mulig fjordbyutvikling av Drammens sjøfront. De sitter på hverandres politiske fang i en rekke utbyggingsaker som medfører riving av verneverdige hus og når havna nylig fikk dispensasjon til å utvide sin tankvirksomhet på Holmen stemte de to rivalene sammen enige og tro.
Så skal det nevnes at Høyre og Ap ikke er enige i alt. Vi i Venstre har på mange måter vært delvis fornøyd med den jobben Tore O har gjort som ordfører de siste år. Vi har gjennomført budsjetter med Høyre og fått gjennom en rekke viktige saker. Venstre og Høyre er sammen ansvarlige for Drammens positive utvikling de siste år.
Men ting kunne vært mye, mye bedre og de store kjernesakene våre, de får vi ikke gjennom, for der er Høyre, Ap og Frp alliansepartnere og politiske venner.
Så spør du hvem som er opposisjonen mot Høyre så er ikke alltid svaret AP, spør du hvem som er opposisjonen til AP er Høyre og Fremskrittspartiet neppe alltid svaret. Er man lei Tuppen og Lillemor i Drammenspolitikken finnes det en tredje vei og den er fortsatt grønn og liberal


Ståle Sørensen
Bystyrekandidat Drammen Venstre

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home