ståle sørensen

Er du også liberal?

Wednesday, August 24, 2005

Velkommen til Stortinget RV

I en del målinger den siste tiden kan det synes som partiet RV har muligheter til direktemandat fra henholdsvis Bergen og Oslo.
Jeg ønsker partiet lykke til !
Jeg ønsker RV velkommen til Stortinget og håper at partiet tar et direktemandat i Oslo på bekostning av SV. Rød Valgallianse er politisk så langt du kan komme fra Venstre i svært mange viktige spørsmål, allikevel er det bra at de som deler dette partiets standpunkter blir representert på Stortinget.
Sosialistisk Venstreparti forsøker en tåkeleggingstrategi hvor partiet snakker ullent om egen ideologi og sosialistiske opphav. Partiet prøver å tekkes store velgergrupper ved å fremstå mer moderat enn det partiprogrammet gir bakgrunn for. Kristin halvorsen har ved flere anledninger svart unnvikende på viktige sider ved eget program, i TV2s «Utspørringen» klarte hun ikke en gang å forsvare essensielle sider ved eget partiprogram.
Rød valgallianse på den annen side har aldri lagt skjul på sine sosialistiske meninger og er i motsetning til SV dønn ærlige om egen politikk.
I et demokrati er det viktig å drive informasjon og ikke desinformasjon om egen politikk. Som Venstrepolitiker så mener jeg det er bedre å forholde seg politikere som står for sine meninger enn politikere som taler med to tunger slik Kristin halvorsen har gjort i denne valgkampen»

Labels: , ,

3 Comments:

At 3:38 PM, Anonymous Anonymous said...

Kommer RV inn fra Hordaland kan Lars Sponheim rykke ut.

 
At 7:08 AM, Anonymous Anonymous said...

Jeg ønsker Erling Folkvord velkommen tilbake til Stortinget, gjerne på bekostning av Odd Einar Dørum. Folkvord har vist at han er villig til å ta opp kampen mot korrupsjon og mafiavirksomhet som gjør det norske demokrati til en pervers nominalisme.

Eksempelvis vil jeg nevne Folkvords dok 8-forslag 31.05.96 om parlamentarisk granskning av Juklerød-saken. Arnold Juklerød ble tvangsinnlagt fordi han angivelig hadde vrangforestillinger om at Stortinget var blitt ført bak lyset. I 1995 innrømmet departementet at vrangforestillingene var sanne.

I 97-valgkampen tok Folkvord også opp avsløringene av økonomisk kriminalitet innen norsk fiskerinæring, et tema man kan lese mere om i "Åpent brev til stortingskandidatene i 2005" på menneskerettsorganisasjonen FAMPOs internettside".

Venstres bidrag på dette feltet har for det meste bestått i å komme med løgner og diagnoser: http://home.no.net/fampo/v.html

 
At 1:51 PM, Blogger stale sorensen said...

Misforstå meg rett. Jeg ønsker VENSTRE på tinget , men synes faktisk RV opptrer mer ærlig og redelig enn SV for tiden. Jeg ønsker IKKE SV på tinget fordi de opptrer svært uredelig i valgkampen. Vi lever i et demokrati og jeg synes i motsetning til enkelte andre politikere at det er greit at politiske meninger får sitt utrykk i Stortinget.
Er du komunist så må du for all del stemme RV og dersom det er mange nok komunister i Norge så kommer dere på tinget.
Tviler på at det er særlig mange av dere.
teorien om at Torstein Dahle kan ta Venstres mandat er høyst teoretisk. Venstre kommer godt over sperregrensen i årets valg og bør ikke la seg bekymre av en komunist uten virkelighetsforståelse.

 

Post a Comment

<< Home