ståle sørensen

Er du også liberal?

Monday, September 25, 2006

Det lille partiet SV som skulle sloss med det trehodede trollet



De fleste eventyr stopper der Espen Askeladd får kongsdatra og halve kongeriket. Soria Moria eventyret derimot skulle starte nettopp der, vi skulle få det fantastiske eventyret som starter ved et klimaks og bygger seg videre oppover. Allikevel, allerede etter et eneste kapittel viser det seg at selveste Espen Askeladd har alliert seg med gasstrollet, den stygge andungen forblir stygg og det store fæle trehodede trollet har tatt over hele hovedrollen alene. Hva i all verden er det som skjer?
Vi ble lovet både nytt flertall, ny solidaritet og ny miljøpolitikk, men alt går i feil retning.
Ta eventyrets Espen Askeladd for eksempel, også kalt SV.
Før Soria Moria hadde SV programfestet nei til gasskraftverk, selv med Co2 rensing, senere endret de det til, ”ja til gasskraftverk men med Co2 rensing fra første dag”, Etter Soria Moria endret de det til ”ja til gasskraftverk, med et ubestemmelig krav om Co2 rensing, en gang i fremtiden”.
Eller ta oljeventyret i Lofoten; Først var SV mot olje og gassutvinning, ja så fullstendig imot var de at SVs Heidi Sørensen måtte bæres bort av politiet da hun lenket seg fast til anleggsområdet til gassfeltet Snøhvit. Etter Soria Moria vedtar SV tidenes største utbyggingsplan for nordnorsk sokkel, flere tiganger større enn Snøhvit, Heidi Sørensen kaller dette for ”en miljøseier”. Eventyret Soria Moria er annerledes alle andre eventyr, det er rett og slett ikke til å bli klok på, det minner faktisk mer om en skrekkfilm eller thriller enn et klassisk eventyr.
Det trehodede trollet har nå slukt lille SV i en jafs og det lille som var av igjen av miljøtroverdighet hos den lille stygge andungen SP gikk ned som forrett.
Hva blir neste kapittel?

Ståle Sørensen
Leder Gamle Oslo Venstre
Vanligvis glad i eventyr

Labels: , , ,

5 Comments:

At 12:16 PM, Anonymous Anonymous said...

Ståle, dette er vennligsinnet ment, og som proffessor i jur (bryster), du har neppe copyright til dette bildet av troll, det tilhører firmaet Brødrene Flaarønning i Trondheim, de som har copyright på troll i norge. Du kan regne deg en kraftig bot hvis du ikke fjerner bildet.

Best regards Max Anus, proffessor i jur. (pupper)

 
At 12:53 PM, Blogger stale sorensen said...

Kødder du?
Fant bildet på en russisk side av alle steder. hva innebærer en klekkelig bot isåfall mr. pupp?

 
At 10:09 AM, Anonymous Anonymous said...

For å si det sånn Mr. Winekeller, dette er en venstre blogg, dermed så er det ikke mange lesere du har, dermed så er det ikkke rimelig grunn til å anta at noen rettighetshavere vil oppdage bildet som Brødrene Flaarøning har copyright på. Du får spørre bedreviteren og trykkleif bloggeren Trond Wathne, han har løsningen på alt, sett fra sitt ståsted.

 
At 11:03 AM, Anonymous Anonymous said...

Hei Stålen, vært i Sverige og kjøpt billig sausvin? - deretter så er du vel på snurren tenker jeg :-) har ikke settt deg på bloggen din på en stund, eller kommentarer fra deg på bloggen til Trond Trykkkleif.no.

Max Anus her, sitter på Harvard og skriver :-)

Hva syns du om alle innvandrerene som slår hverandre i hel i Oslo?

Hva syns du om at 95 % av alle taxisjåfører i oslo har turban på hodet og snyter på skatten?


Norsk innvandringspolitkk er en katastrofe.

Stem FRP ved neste valg i år 2006 du også Stålen?

 
At 2:15 PM, Blogger stale sorensen said...

Så fint vi har sånne som deg, du klarer helt fint å senke Frp på egenhånd. Fortsett det gode arbeidet!

 

Post a Comment

<< Home