ståle sørensen

Er du også liberal?

Thursday, September 01, 2005

DENNE MANNEN LYVER!!









Se opp for Arbeiderpartiets 7. kandidat på Oslos liste Truls Wickholm. Mannen bedriver reinspikka løgn. Jeg har møtt han ved to debatter, første gang i Skoledebatt på Etterstad videregående, siden i APs valgkampshow på Grønland Torg. Ved førtsnevnte debatt brukte han store deler av debatten til å herme og geipe til blant annet Høyres debatant, mens han snakket høyt når handre holdt sine innledende innlegg
Ved sistnevnte presterte mannen å blant annet si " Regjeringen ønsker å privatisere NSB ved å gjøre om NSB til et aksjeselskap hvor eneste formål er å tjene store penger"
Arbeiderpartiets løgnkampanje i denne valgkampen er en fare for demokratiet.
Vis at du ikke finner deg i løgnhalser ved årets Stortingsvalg!

Labels: , ,

3 Comments:

At 6:22 AM, Anonymous Anonymous said...

Full solidaritet med Truls.Den mannen lyver ikke.

 
At 2:14 AM, Blogger stale sorensen said...

Så da er det altså sant at Torhild Skogsholm driver "en massiv privatisering av NSB, hvor selskapet gjøres om til et aksjeselskap med eneste formål å tjene store penger"?
Takker for opplysningen, du lever tydligvis i en annen virkelighet enn meg selv
Solidaritet med kollegaer og solidaritet med partiet er ikke det samme som solidaritet med sannheten.
Jeg kommer aldri til å stille meg bak mitt eget parti hvis vi blir tatt i en løgnkampanje. La meg også gjøre det klart at det er hele valgkampen til AP jeg reagerer på -Truls Wickholm er en brikke i dette spillet.
Ane Wilumsen (v) gikk i forrige kommunevalgkamp ut på vegne av Venstre med et ønske om å stevne Rune Gerhardsens Oslovalgkamp inn for forbrukerombudet av samme grunn som jeg her peker på. Beskjeden derfra var at det er andre regler som gjelder for et parti og et produkt, på tross av at kampanjen var direkte misledende er det altså ingen mulighet til å kreve en viss sannhetsgehalt.
Dette er trist og det er trist for demokratiet. Det ville vært et ønske om AP i neste valgkamp holder seg innenfor saklighetens grense iallefall når det gjelder omgang med rene faktaopplysninger, som hvilken som helst velger med litt tid ekstra helt fint kan sjekke opp.

 
At 4:21 PM, Blogger Mathias said...

Og det snakker Venstre om som var i regjering med løgnpartiet Høyre! F.eks. at renten vil bli skyhøy pga. rødgrønn politikk, at lav skatt gir høy velferd osv. Dessuten bør dere ihvertfall prøve å holde dere til partiprogrammet, og da er det en motsigelse å samarbeide med Høyre, som ser forbruk som veien til frelse. Nei, du bør revurdere ditt politiske engasjement til neste valg, kanskje bør du skifte parti!

 

Post a Comment

<< Home