ståle sørensen

Er du også liberal?

Saturday, October 30, 2004

Kristin halvorsen kan ikke telle

En finansminister som ikke kan telle

Etter en del drypp til pressen den siste uken så kan mye tyde på at Kristin Halvorsen er kandidat til finansminister dersom det blir en ny regjering etter Stortingsvalget i 2005.
Det må isåfall være første gang dette landet får en finansminister som ikke kan telle eller regne. Halvorsen ga nylig sin egen Stortingsgruppe og seg selv munnkurv når det gjelder å uttale seg om skatt.
Det er tydelig at Kristin Halvorsen ikke har særlig tro på kunnskapsnivået til sitt eget parti når det gjelder økonomisk politikk.
SVs løsning i samtlige politiske debatter de siste ti årene har vært at staten bør bevilge mer penger. Disse pengene skal hentes inn et sted og det vil bli spennende å se hva som ryker først; SVs løfter gjennom ti år eller hele velferdstaten og det private næringsliv.
Jeg vil råde velgere som er opptatt av miljøvern og solidaritet og som samtidig kan telle og regne bedre enn Kristin Halvorsen til å satse på en regjeringsløsning som sikrer både miljøet og økonomien.


Ståle Sørensen, leder Gamle Oslo Venstre

Labels: ,

1 Comments:

At 1:42 PM, Anonymous Anonymous said...

kunne ikke sagt det bedre selv:)
kristin halvorsen som finansminister er er skrekk-scenario.
men hvilke realistiske alternativer ser du hvis man ikke vil stemme på et rød-grønt alternativ men samtidig vil ha vekk den sittende regjering? i mangel av alternativer kommer jeg til å stemme frp. AP regjering med SV som samarbeidspartner vil jeg HVERTFALL ikke ha. skulle ønske at AP og Høyre kunne inngå et forpliktende samarbeid, de er jo temmelig like i mangt og mye.
en slik flertallsregjering ville kunne by på handlekraft. let's face it: det er bare tradisjonelle motforestillinger som er til hinder for et slikt samarbeid.
PS: venstre er et parti jeg godt kunne tenkt meg å stemt på hvis det ikke hadde vært for at det er et mini-parti med marginal innflytelse.

 

Post a Comment

<< Home