ståle sørensen

Er du også liberal?

Friday, September 09, 2005

Nå er det alvor folkens

Hver eneste stemme teller ved årets Stortingsvalg.
-Ønsker du en grønnere og mer liberal politikk? Ønsker du de første stegene mot flat skatt og borgerlønn?
-Ønsker du et samfunn som ikke kaster tusenlapper i trynet på folk som helt fint klarer seg selv, men et samfunn som stiller opp for de aller svakeste av oss?
-Ønsker du en mer sosial politikk, en storsatsing på de narkomane, på rusomsorg og på målrettede tiltak for å hjelpe de aller fattigste?
-Ønsker du et samfunn som ikke skatter privat initiativ og næringsliv ihjel, men som heller setter skattetrykket på miljøfiendtlig adferd og forbruk.
-Ønsker du å bevare ulven, verne store deler av norsk natur og gjennomføre en storstilt satsing på ny miljøteknologi.
-Ønsker du en skole hvor lærere gis frihet til å forme sin egen skole og hverdag, en skole hvor frihet under ansvar følges opp med økte midler til etterutdanning og en storstilt satsing på et kunnskapsløft som vil gjøre Norge til et land i verdenstoppen.

Morgendagen er Venstres samfunn og håpet er lysegrønt.

Dersom du svarer ja på disse spørsmålene så er du ikke bare en venstrevelger, du er en potensiell kjernevelger. Da bør det vel ikke være tvil?

Godt valg!

Labels: , ,

2 Comments:

At 2:45 PM, Anonymous Anonymous said...

Noen bare ER Venstrefolk! Du er en av dem,Ståle! Blir veldig optimistisk,jeg! Fant selv "mitt parti" allerede som 17.åring. Siden -73 har det,for meg,kun vært Venstre som har stått for en helhetlig ideologi hvor ansvaret for natur-og miljø finnes i "ryggraden".
Stå¨på for framtida!
Mitt motto: " Lev som om du skulle leve evig"
Klem fra Huldra

 
At 5:50 AM, Anonymous Anonymous said...

This comment has been removed by a blog administrator.

 

Post a Comment

<< Home