ståle sørensen

Er du også liberal?

Wednesday, June 22, 2005

En stemme til Frp?

En stemme på Fremskrittspartiet er en stemme på SV og Senterpartiet


Sirkus Carl I Hagen har slått til igjen. Denne gangen er det Kjell Magne Bondevik som er offer for hans kyniske personangrep. Dersom han skal støtte regjeringen, sier han, så skal han også få bestemme statsministeren. Det er selvfølgelig helt uholdbart at et parti som ikke inngår i regjeringen skal få bestemme rgjeringens sammensetning. Carl I Hagen vet like godt som alle oss andre at dette er et fullstendig urimelig krav.
Fremskrittspartiet viser med dette sitt sanne ansikt og samtidig viser han grunnen til at et naboparti som Høyre nekter å sitte i regjering med Carl Ivars menn og ene kvinne. De er rett og slett ikke til å stole på.
Fremskrittspartiet styrer sin strategi og politikk etter meningsmålingene, ikke etter langsiktige visjoner og ideologisk fundament, eller hva vår økonomi kan tåle av løfter.
Fremskrittspartiet vil med et slikt uholdbart krav være med på å sørge for at Norge får en regjering bestående av SV, SP og Arbeiderpartiet. En stemme til Frp er derfor en stemme til disse partiene.
Venstre er det eneste partiet som kan komme til å forandre denne situasjonen, vi er limet i samarbeidsregjeringen. Vi står for et klart alternativ til Fremskrittspartiets høyrevridde populisme og SV, SP og Arbeiderpartiets «Museumsalternativ».
Ved forrige valg lå vi noen tusen stemmer fra å komme over sperregrensen, allikevel sitter vi i en regjering med tre representanter. Dette viser at vi er bedre kortspillere enn Carl I Hagen. Men vi bruker våre kortspillevner til å fremme egen politikk, ikke opposisjonens slik, Hagen gjør.
Når Venstre kommer over sperregrensen ved høstens valg så vil dette innebære at både Carl I Hagen og Museumsalternativet blir satt på gangen. Om Kjell Magne Bondevik fortsetter som statsminister eller ikke, se det er det Venstre som bestemmer. For det blir ingen borgerlig regjering uten Venstre

Ståle Sørensen
Leder Ganle Oslo Venstre, listekandidat Stortingsvalget 05

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home